Homeopata katasztrófa

Követelik egy homeopata üzem azonnali bezárását, miután az alapvető biztonsági szabályok be nem tartása következtében láncreakció következett be. Történt ugyanis, hogy egy kísérleti stádiumban lévő magas potenciájú anyagból kicseppent cseppet egy takarító felmosott, majd a felmosóvödröt a legalapvetőbb biztonsági előírásoknak fittyet hányva a szennyvízcsatornába ürítette. Az üzem munkatársai együttműködnek a homeopátiafelügyelettel annak érdekében, hogy megakadályozzák az anyag további hígítását. A helyi lakosoknak egyelőre azt tanácsolják, ne mossák meg a zöldségeket és gyümölcsöket.
A tűzöltők igazi hősök. Egyesek közülük elképesztő hígítású anyagoknak voltak kitéve, amikor azért harcoltak, nehogy a szennyezés emléke elérje a folyót. Az üzem mellett elhagyott tűzoltóautók vesztegelnek, amelyek olyan veszélyesen alacsony koncentrációjú anyaggal szennyeződtek, hogy ott helyben kell majd betonszarkofágot építeni köréjük.
A tűzoltóparancsnok elmondta, kénytelen elismerni, hogy elvesztették a csatát, de folytatni kell a harcot annak érdekében, hogy a háborút ne veszítsék el: ha a szennyezés eléri a tenger, ahol szinte a végtelenségig tovább hígul, akkor game over.

http://www.newsbiscuit.com/2011/09/09/homeopathic-leak-threatens-catastrophe/

Reklámok
Címke ,
Reklámok
%d blogger ezt kedveli: