Bréking

Újabb katolikus (nem, ez sem keresztény, csak katolikus, mint az aug. 15.) munkaszüneti napot tervez bevezettetni a KDNP, miközben a nagyközönség szabadon választható szabadnapok csökkentésével gyanúsítja a készülő új munka törvénykönyvét: ezúttal a nagypénteket szeretnék munkaszüneti nappá minősíttetni, ahogy ez egyes katolikus vidékeken szokás.
Komolyan mondom, ezek kilóra dolgoznak: nem lett volna egyszerűbb, az összes katolikus ünnepet egy törvényjavaslatba belepakolni? A benyújtott javaslatok számával akarják elhitetni, hogy komoly honatyai munkát végeznek? És nincs elég ötletük, hogy minden KDNP-s képviselőnek jusson törvényjavaslat, ezért szétosztják a katolikus egyház piros betűs napjait?
És miért fáj nekik, hogy én szeretném eldönteni, mikor mit ünneplek??

nol.hu/belfold/kdnp__ne_dolgozzunk_nagypenteken_
 

Reklámok
Címke , ,

3 thoughts on “Bréking

 1. sajnos_kacat szerint:

  sajnos vannak egyeb otleteik is:
  Aki becsületes, az keresztény is
  „Ettől a nyilatkozattól nem kell félni, ezt bárki becsületes ember aláírhatja” – mondta az Indexnek Hatvan KDNP-s alpolgármestere. Szinyei Andrásnak felvetettük, hogy a nyilatkozat a keresztlevél meglétét firtatja, miközben a becsület az utóbbi évszázadban már nemcsak a megkereszteltek kiváltsága.
  index.hu/belfold/2011/05/10/keresztlevelet_kernek_egyre_tobb_altalanos_iskolaban/

  Ez egy picit felbaszta az agyam.

 2. Ajánlom figyelmedbe, hogy a NGM tanulmányt íratott, amiben kiszámolták, hogy a vasárnapi bezárás csak 5000 munkahelybe kerülne és nem sok adóbevételtől fosztaná meg őket.

  Bezzeg az opel kapott 17 milliárdot 2600 munkahelyért 3 évre.

  De a vasárnapi templom megér nekünk ennyit, Ha jól számolom, opel-árfolyamon épp 34 milliárdba kerül majd, hogy a szerencsétlen, kizsákmányolt hétvégi bolti eladóknak új munkahelyet vegyünk.

 3. @Quadrille Lobster: Hm, nagyon látványos számítás, köszönöm!!

Hozzászólások lezárva.

Reklámok
%d blogger ezt kedveli: