Pár nap

Pár napra kiteszem a lábam a blogról, és máris le vagyok maradva – nem könnyű a fizetetlen másodállásos sajtós élete :-).
Közben a következő linkek érkeztek: 

1. Újabb egyházi munkaszüneti napot akar a KDNP: hvg.hu/itthon/20110503_nagyboldogasszony_munkaszunet. A prioritásokat persze az mutatja, hogy aug. 15-ről van szó, azaz Mária mennybemenetelének napja. A legcsaládibb egyházi kapcsolódású ünnep munkaszüneti nappá tételéről továbbra sincsen szó: a dec. 24-ét szépen le kell dolgozni valamelyik decemberi szombaton (pedig az ünnepre készülődőknek jól jönne…).

2. A hóhért is akasztják, a vallási meggyőződések békés egymás mellett élése, avagy amit akartok: index.hu/kulfold/2011/05/06/boszorkanysaggal_vadoljak_ahmadinezsad_embereit/.

3. Silvio Berlusconi olasz miniszterelnöknek sikerült kissé elbambulnia KW boldoggá avatásán. Pechére díszvendégként persze az első sorban ült: subba.blog.hu/2011/05/04/ekozben_olaszorszagban_berlusconi_beszunditott

4. Végül ezzel kapcsolatban olvassátok a Mancsban megjelent írást KW viselt dolgairól: www.mancs.hu/index.php
 

(Thx Jocó, Nakedape és Simplicio!)

Reklámok
Címke , , , , , , , ,

4 thoughts on “Pár nap

  1. sajnos_kacat szerint:

    És Texasban ismét dúl az evolúció vs. teremtés vita:
    science.slashdot.org/story/11/05/07/2351256/Evolution-Battle-Brews-In-Texas

  2. @sajnos_kacat: Mi az, hogy “ismét” – folyamatosan…

  3. sajnos_kacat szerint:

    @szekularisfigyelo: Túl kicsi mintavételezési frekvenciával követem a texasi kreósok “hadjáratát”. Azt hittem, néha tartanak szünetet is 🙂

  4. @sajnos_kacat: Azt hiszem, a szorgalmukra. fáradhatatlanságukra is kitartásukra speciel nem lehet panasz 🙂

Hozzászólások lezárva.

Reklámok
%d blogger ezt kedveli: