Csapó2

Még egy Schmitt Pál-elemzés, azzal a teljesen logikus következtetéssel, hogy ha a hatalom Istentől van, akkor felesleges választást tartani. Vannak alternatív megoldások is: hangorienidiocc.blog.hu/2010/11/12/ha_istentol_valo 
Az eredeti szöveg már csak a Hírszerzőn olvasható: hirszerzo.hu/belfold/20101112_Schmitt_Pal_parlament_honlap_eltunt

Reklámok
Címke

2 thoughts on “Csapó2

 1. Az Alkotmányunkba bekerülő cégek, szervezetek éves szinten 5-6 milliárd eurós reklámértékhez jutnak, amit a magyar állampolgárok támogatására lehet felhasználni. A vatikáni székhelyű Katolikus Személyiségfejlesztő Multi Level Marketing cég végül alul…

 2. IGe szerint:

  Egy püspök figyelmeztette Schmittet az alkotmányos javaslat hibáira
  Index
  2010. november 20., szombat 10:37
  A hvg.hu értesülése szerint az alkotmányhoz írt javaslatcsomagot véleményező kaposvári püspök hetekkel ezelőtt szólt az államfő hivatalának a dokumentum hibáiról. Schmitt Pál kommunikációs hivatalvezetője korábban azt állította, sem ő, sem az államfő nem látta a helyesírási hibákkal és félreértésekkel teli anyagot.

  Hetekkel ezelőtt figyelmeztette Schmitt Pál államfőt Balás Béla kaposvári püspök arra, hogy hibák vannak az alkotmányhoz írt javaslatcsomagban, írja a hvg.hu [1]. „Kérjenek fel teológus szakértőket, illetve legyen az egész műnek nyelvhelyességi gondozója is”, írta a lap szerint az államfőnek a püspök, aki a köztársasági elnöki hivatal felkérésére véleményezte a javaslatcsomagot.

  A püspök attól is óva intette Schmittet, hogy az alkotmányozás jogát Istentől eredeztesse. „Az új magyar alkotmány előkészítésekor politikai, vallási feszültséget gerjesztenénk, továbbá időt, erőt veszítenénk, ha nem vennénk figyelembe az elmúlt évszázadok változásait”, fogalmazott a püspök, akinak az írása szerint „a szeretet azt diktálja, hogy értékeinket, hagyományainkat fordítsuk le a világ által beszélt új nyelvre (…), mert az ősi szabályozás betű szerinti folytatása ma sokak számára nemcsak érthetetlen, hanem fenyegető is.”

  index.hu/belfold/2010/11/20/egy_puspok_figyelmeztette_schmittet_az_alkotmanyos_javaslat_hibaira/

Hozzászólások lezárva.

Reklámok
%d blogger ezt kedveli: