Vizet prédikál…

Az USA-ban úgy tűnik, megint egyszer lebukott egy a homoszexuálisok jogai elleni küzdelemben évtizedes érdemeket szerzett hívő. A déli baptisták sorait erősítő, pszichológusként is fellépő Dr George Alan Rekers a nyolcvanas évek elejét tűnt fel könyveivel, amelyekben szülőknek adott tanácsokat gyermekeik szexuális irányultságának irányítására, és megalapította a Családkutatási Központot (Family Research Centre). Legutóbbi európai útjáról azonban egy callboy társaságában érkezett haza. A Lucien néven futó fiatalembert persze megtalálták a médiák, de ő csak annyit árult el, hogy valóban üzleti alapon, a rentboy.com oldalon keresztül ismerkedett meg a lelkipásztorral. 
Reker azt állítja, csak meg akarta menteni a fiatalember lelkét. Közben azonban eltűnt a neve az általa alapított Központ honlapjáról. 

http://freethinker.co.uk/2010/05/05/veteran-anti-gay-baptist-campaigner-hired-a-rent-boy-–-to-er-carry-his-baggage/ 

UPDATE: (2010.05.07): Rekers azzal indokolta útitársát, hogy egészségügyi okokból nem cipelhette csomagjait maga. Időközben azonban kiderült, hogy ez nem egészen így van. Mivel a fiatal férfi eddig nem mondta meg családjának, hogy meleg, és barátai sem mind tudták, mivel keresi kenyerét, eleve nem örült a nyilvánosságnak. De miután megtudta ügyfele múltját, úgy döntött, nem falaz neki. 

http://freethinker.co.uk/2010/05/06/i-never-lifted-no-damn-luggage-says-the-escort-hired-by-george-alan-rekers/
http://blogs.miaminewtimes.com/riptide/2010/05/things_rekers_said_to_lucien_w.php

Még egy UPDATE: az indexnek is megtetszett a hír: http://index.hu/kulfold/2010/05/06/interneten_rendelt_maganak_fiubaratot_a_melegellenes_pap/

Reklámok
Címke , , , ,
Reklámok
%d blogger ezt kedveli: